1. knaagdierenvoer
  2. Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg

Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg

5/5

Op zoek naar knaagdierenvoer voor jouw knaagdier? Verwen je knaagdier met Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg. Kom hier alles te weten over Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg door de beschrijving te lezen en de specificaties te bekijken. Heb jij een konijn, cavia, hamster of ander knaagdier? Bekijk goed of Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg voor jouw knaagdier.


Specificaties Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg

Merk

Versele-Laga

Gewicht

20 kg

Leeftijd dier

Elke levensfase

Voedingsadvies

Soort diervoeder

Volledig diervoeder

Type knaagdier

Cavia

Toevoegingsmiddelen

Zie omschrijving en/of verpakking

Analytische bestandsdelen

Zie verpakking

Omschrijving van Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg

Allround mix - konijn & cavia is een hoogwaardig voer dat speciaal is samengesteld voor konijnen en cavia's. Dit product is gemaakt door Versele-Laga Classic, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve diervoeders. Met een inhoud van 20 kg is deze mix perfect voor eigenaren die op zoek zijn naar een voordelige en duurzame optie. Deze allround mix bevat een uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn van konijnen en cavia's. Het voer is rijk aan vezels, wat bijdraagt aan een gezonde spijsvertering en een optimale darmflora bevordert. Daarnaast bevat het product ook belangrijke vitaminen en mineralen die de algehele gezondheid van jouw huisdier ondersteunen. De Versele-Laga Classic Allround Mix - konijn & cavia is niet alleen voedzaam, maar ook zeer smakelijk. Het bevat een mix van verschillende granen, zaden en gedroogde groenten die jouw konijn of cavia zeker zal waarderen. Bovendien is deze mix ook geschikt voor fokdieren en drachtige of zogende dieren, omdat het alle benodigde voedingsstoffen bevat om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Kies voor de Versele-Laga Classic Allround Mix - konijn & cavia en geef jouw huisdier een voedzame en smakelijke maaltijd die bijdraagt aan zijn algehele welzijn.

Veelgestelde vragen over Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg

Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg heeft een gewicht van 20 kg.

Bekijk goed of de voeding die je koopt geschikt is voor de leeftijd van jouw dier. Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg is geschikt voor Elke levensfase.

Met de aankoop van Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg komt er ook voedingsadvies. Deze is als volgt:

.

Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg betreft Volledig diervoeder. Dit is voeding specifiek voor Cavia.

Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn Cavia 20 kg bestaat uit de analytische bestandsdelen:

Zie verpakking

en toevoegingsmiddelen:

Zie omschrijving en/of verpakking.