1. knaagdierenvoer
  2. Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt

Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt

5/5

Op zoek naar knaagdierenvoer voor jouw knaagdier? Verwen je knaagdier met Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt. Kom hier alles te weten over Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt door de beschrijving te lezen en de specificaties te bekijken. Heb jij een konijn, cavia, hamster of ander knaagdier? Bekijk goed of Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt voor jouw knaagdier.


Specificaties Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt

Merk

Duits kruidenhooi

Gewicht

15 kg

Leeftijd dier

Voedingsadvies

Soort diervoeder

Type knaagdier

Toevoegingsmiddelen

Analytische bestandsdelen

Omschrijving van Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt

Verse oogst! Ons Duitse kruidenhooi is een ware traktatie voor jouw knaagdieren en erfdieren. Dit natuurlijke voer is perfect als aanvulling op hun dieet. Of je nu een konijn, cavia, hamster, geit, schaap of paard hebt, dit hooi is geschikt voor al hun behoeften. Naast het leveren van voedingsstoffen, helpt het eten van hooi ook bij het natuurlijke slijtproces van het gebit van jouw geliefde huisdieren. Onze 15kg verpakking is vacuüm verpakt, waardoor het hooi zeer compact is en gemakkelijk op te bergen. Zo blijft het hooi vers en behoudt het zijn smaak en kwaliteit gedurende lange tijd. Jouw dieren zullen genieten van de heerlijke geur en smaak van dit hoogwaardige kruidenhooi. Breng de natuur naar binnen en zorg voor een gezonde en plezierige voeding voor jouw trouwe metgezellen met ons Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt.

Veelgestelde vragen over Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt

Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt heeft een gewicht van 15 kg.

Bekijk goed of de voeding die je koopt geschikt is voor de leeftijd van jouw dier. Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt is geschikt voor .

Met de aankoop van Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt komt er ook voedingsadvies. Deze is als volgt:

.

Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt betreft . Dit is voeding specifiek voor .

Hooi 15kg kruidenhooi vacuüm verpakt bestaat uit de analytische bestandsdelen:

en toevoegingsmiddelen:

.