1. knaagdierenvoer
  2. Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia

Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia

5/5

Op zoek naar knaagdierenvoer voor jouw knaagdier? Verwen je knaagdier met Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia. Kom hier alles te weten over Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia door de beschrijving te lezen en de specificaties te bekijken. Heb jij een konijn, cavia, hamster of ander knaagdier? Bekijk goed of Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia voor jouw knaagdier.


Specificaties Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia

Merk

Weidehooi

Gewicht

4 kg

Leeftijd dier

Voedingsadvies

Soort diervoeder

Type knaagdier

Cavia, Hamster

Toevoegingsmiddelen

Analytische bestandsdelen

Omschrijving van Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia

Ons Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia is een kwaliteitsproduct dat direct van onze boerderij komt. Het is vers geoogst tijdens de zomer van 2022, waardoor het een fris en onbewerkt product is. Bovendien is het hooi volledig vrij van onkruid, waardoor je knaagdieren kunnen genieten van een gezonde en voedzame maaltijd. Dit hooi is ideaal als voer voor knaagdieren zoals konijnen en cavia's. Het biedt hen niet alleen een heerlijke maaltijd, maar ook essentiële voedingsstoffen die bijdragen aan hun algehele gezondheid en welzijn. Met zijn zachte textuur en natuurlijke aroma is ons hooi onweerstaanbaar voor je harige vriendjes. Naast het feit dat het een voedzaam dieet biedt, kan ons hooi ook helpen bij het bevorderen van de tandgezondheid van je knaagdieren. Door het kauwen op het hooi worden hun tanden op natuurlijke wijze afslijt, wat essentieel is om tandproblemen te voorkomen. Kies voor ons Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia en geef je knaagdieren een smakelijke en gezonde traktatie waar ze dol op zullen zijn.

Veelgestelde vragen over Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia

Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia heeft een gewicht van 4 kg.

Bekijk goed of de voeding die je koopt geschikt is voor de leeftijd van jouw dier. Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia is geschikt voor .

Met de aankoop van Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia komt er ook voedingsadvies. Deze is als volgt:

.

Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia betreft . Dit is voeding specifiek voor Cavia, Hamster.

Hooi 4 kg voor -knaagdieren-Konijn-Cavia bestaat uit de analytische bestandsdelen:

en toevoegingsmiddelen:

.