1. knaagdierenvoer
  2. Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG

Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG

5/5

Op zoek naar knaagdierenvoer voor jouw knaagdier? Verwen je knaagdier met Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG. Kom hier alles te weten over Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG door de beschrijving te lezen en de specificaties te bekijken. Heb jij een konijn, cavia, hamster of ander knaagdier? Bekijk goed of Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG voor jouw knaagdier.


Specificaties Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG

Merk

Kasper

Gewicht

20.15 kg

Leeftijd dier

Elke levensfase

Voedingsadvies

Soort diervoeder

Volledig diervoeder

Type knaagdier

Konijn

Toevoegingsmiddelen

Zie productomschrijving

Analytische bestandsdelen

simple

Omschrijving van Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG

De Kasper Konijnenkorrel Sport is een hoogwaardige voeding speciaal ontwikkeld voor sportkonijnen. Met zijn unieke samenstelling biedt deze korrel de perfecte balans van voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid en prestaties van jouw konijn. Deze speciale korrel bevat een coccidiostaticum, wat bijdraagt aan de bestrijding van de meest voorkomende soorten coccidiose bij konijnen. Hierdoor kan jouw konijn zich volledig focussen op zijn sportprestaties, zonder gehinderd te worden door deze veelvoorkomende ziekte. Bovendien is de Kasper Konijnenkorrel Sport verrijkt met extra vitaminen en mineralen om de algehele conditie en het immuunsysteem van jouw konijn te ondersteunen. De korrel is ook rijk aan vezels, wat bijdraagt aan een gezonde spijsvertering en een optimale darmflora. Geef jouw sportkonijn de voeding die het verdient en kies voor de Kasper Konijnenkorrel Sport. Met zijn uitgebalanceerde samenstelling en toegevoegde coccidiostaticum zorgt deze korrel voor een gezond, fit en prestatiegericht konijn.

Veelgestelde vragen over Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG

Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG heeft een gewicht van 20.15 kg.

Bekijk goed of de voeding die je koopt geschikt is voor de leeftijd van jouw dier. Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG is geschikt voor Elke levensfase.

Met de aankoop van Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG komt er ook voedingsadvies. Deze is als volgt:

.

Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG betreft Volledig diervoeder. Dit is voeding specifiek voor Konijn.

Kasper konijnenkorrel sport 1 st à 20 KG bestaat uit de analytische bestandsdelen:

simple

en toevoegingsmiddelen:

Zie productomschrijving.