1. knaagdierenvoer
  2. Supreme Selective Cavia 10 kg

Supreme Selective Cavia 10 kg

5/5

Op zoek naar knaagdierenvoer voor jouw knaagdier? Verwen je knaagdier met Supreme Selective Cavia 10 kg. Kom hier alles te weten over Supreme Selective Cavia 10 kg door de beschrijving te lezen en de specificaties te bekijken. Heb jij een konijn, cavia, hamster of ander knaagdier? Bekijk goed of Supreme Selective Cavia 10 kg voor jouw knaagdier.


Specificaties Supreme Selective Cavia 10 kg

Merk

Supreme

Gewicht

10 kg

Leeftijd dier

Elke levensfase

Voedingsadvies

Een gemiddelde volwassen cavia heeft 40-50 g/dag Selective Guinea Pig nodig. Verder dient de cavia dagelijks verse groenten, hooi van goede kwaliteit en schoon drinkwater te krijgen.

Soort diervoeder

Volledig diervoeder

Type knaagdier

Cavia

Toevoegingsmiddelen

Vitamine A 37500 IE, Vitamine C 800 mg, Vitamine D3 2000 IE, IJzer (E1) 50 mg, Jodium (E2) 1.5 mg, Koper (E4) 7.5 mg, Mangaan (E5) 30 mg, Zink (E6) 100 mg, Selenium (E8) 0.25 mg

Analytische bestandsdelen

Zie de artikel omschrijving voor de analytische samenstelling

Omschrijving van Supreme Selective Cavia 10 kg

Supreme Selective Cavia 10 kg is een geweldige keuze voor jouw geliefde cavia's. Deze speciale mix van kruiden is ontworpen om de natuurlijke afvoer van vocht in het lichaam te bevorderen. Dit helpt niet alleen bij het verlichten van constipatie, maar stimuleert ook de spijsvertering en voorkomt een opgeblazen gevoel, wat essentieel is voor de algehele gezondheid van je cavia's. Wat dit product echt onderscheidt, is het vermogen om een gezonde blaas te bevorderen. Een gezonde blaas is van vitaal belang voor een gelukkige en comfortabele cavia. Met Supreme Selective Cavia 10 kg kun je er zeker van zijn dat je cavia's de beste zorg krijgen die ze verdienen. Deze mix van kruiden is samengesteld met de behoeften van cavia's in gedachten en bevat alleen hoogwaardige ingrediënten van de beste kwaliteit. Bovendien is het product speciaal geformuleerd om aan te sluiten bij de voedingsbehoeften van cavia's, waardoor je cavia's de juiste voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om gezond en gelukkig te blijven. Supreme Selective Cavia 10 kg is de perfecte keuze voor cavia-eigenaren die alleen het beste willen voor hun harige vriendjes. Met deze mix van kruiden kunnen je cavia's genieten van een optimale spijsvertering, een gezonde blaas en een algemeen welzijn. Geef je cavia's het beste met Supreme Selective Cavia 10 kg!

Veelgestelde vragen over Supreme Selective Cavia 10 kg

Supreme Selective Cavia 10 kg heeft een gewicht van 10 kg.

Bekijk goed of de voeding die je koopt geschikt is voor de leeftijd van jouw dier. Supreme Selective Cavia 10 kg is geschikt voor Elke levensfase.

Met de aankoop van Supreme Selective Cavia 10 kg komt er ook voedingsadvies. Deze is als volgt:

Een gemiddelde volwassen cavia heeft 40-50 g/dag Selective Guinea Pig nodig. Verder dient de cavia dagelijks verse groenten, hooi van goede kwaliteit en schoon drinkwater te krijgen..

Supreme Selective Cavia 10 kg betreft Volledig diervoeder. Dit is voeding specifiek voor Cavia.

Supreme Selective Cavia 10 kg bestaat uit de analytische bestandsdelen:

Zie de artikel omschrijving voor de analytische samenstelling

en toevoegingsmiddelen:

Vitamine A 37500 IE, Vitamine C 800 mg, Vitamine D3 2000 IE, IJzer (E1) 50 mg, Jodium (E2) 1.5 mg, Koper (E4) 7.5 mg, Mangaan (E5) 30 mg, Zink (E6) 100 mg, Selenium (E8) 0.25 mg.