1. knaagdierenvoer
  2. Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit

Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit

5/5

Op zoek naar knaagdierenvoer voor jouw knaagdier? Verwen je knaagdier met Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit. Kom hier alles te weten over Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit door de beschrijving te lezen en de specificaties te bekijken. Heb jij een konijn, cavia, hamster of ander knaagdier? Bekijk goed of Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit voor jouw knaagdier.


Specificaties Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit

Merk

Merkloos / Sans marque

Gewicht

2.50 kg

Leeftijd dier

Voedingsadvies

Soort diervoeder

Type knaagdier

Toevoegingsmiddelen

Analytische bestandsdelen

Omschrijving van Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit

Er is niets zo lekker voor je knaagdieren als vers kruidenhooi van goede kwaliteit. Met ons Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi kunnen jouw konijnen en cavia's genieten van een smakelijke en gezonde maaltijd. Dit hooi is geoogst in de zomer van 2023 en is onbewerkt en onkruidvrij, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je je harige vriendjes het beste geeft. De 2,5 kg verpakking is perfect om ervoor te zorgen dat je genoeg hooi hebt om je knaagdieren een lange tijd te voeden. De afmeting van de doos is 43x30x30 cm, waardoor het gemakkelijk op te bergen is. Dit kruidenhooi bevordert niet alleen de spijsvertering van je huisdieren, maar helpt ook bij het behouden van een goede tandgezondheid. Het is kakelvers en kan direct gevoerd worden na minimaal 8 weken drogen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat het de beste voeding is voor je geliefde konijnen en cavia's. Geef je huisdieren het beste met ons Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi. Ze zullen er dol op zijn en je zult het verschil merken in hun algehele gezondheid en welzijn. Bestel vandaag nog en geef je knaagdieren een smakelijke traktatie waar ze van zullen genieten.

Veelgestelde vragen over Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit

Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit heeft een gewicht van 2.50 kg.

Bekijk goed of de voeding die je koopt geschikt is voor de leeftijd van jouw dier. Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit is geschikt voor .

Met de aankoop van Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit komt er ook voedingsadvies. Deze is als volgt:

.

Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit betreft . Dit is voeding specifiek voor .

Hooi 2,5 kg vers kruidenhooi goede kwaliteit bestaat uit de analytische bestandsdelen:

en toevoegingsmiddelen:

.