1. knaagdierenvoer
  2. Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm

Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm

5/5

Op zoek naar knaagdierenvoer voor jouw knaagdier? Verwen je knaagdier met Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm. Kom hier alles te weten over Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm door de beschrijving te lezen en de specificaties te bekijken. Heb jij een konijn, cavia, hamster of ander knaagdier? Bekijk goed of Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm voor jouw knaagdier.


Specificaties Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm

Merk

Trixie

Gewicht

2 kg

Leeftijd dier

Elke levensfase

Voedingsadvies

Soort diervoeder

Aanvullend diervoeder

Type knaagdier

Cavia, Chinchilla, Fret, Hamster, Muis, Rat

Toevoegingsmiddelen

Zie productomschrijving

Analytische bestandsdelen

Omschrijving van Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm

De Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel is een fantastische toevoeging aan het verblijf van jouw huisdier! Met zijn afmetingen van 25 x 12 x 18 cm biedt deze hooiruif voldoende ruimte voor een flinke portie hooi. Het hangende ontwerp zorgt ervoor dat het hooi schoon blijft en niet verspreid wordt in het verblijf, waardoor je huisdier altijd van een frisse en hygiënische maaltijd kan genieten. Wat deze hooiruif echt bijzonder maakt, is het handige deksel. Het deksel beschermt het hooi niet alleen tegen vuil en stof, maar zorgt er ook voor dat jouw huisdier niet al het hooi in één keer op kan eten. Hierdoor wordt het voeren van hooi een leuke en uitdagende activiteit voor je huisdier, waarbij hij zijn natuurlijke graasgedrag kan vertonen. De Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen in het verblijf van je huisdier. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je lang plezier zult hebben van deze hooiruif. Geef je huisdier de mogelijkheid om te genieten van vers en schoon hooi met deze hangende hooiruif met deksel!

Veelgestelde vragen over Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm

Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm heeft een gewicht van 2 kg.

Bekijk goed of de voeding die je koopt geschikt is voor de leeftijd van jouw dier. Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm is geschikt voor Elke levensfase.

Met de aankoop van Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm komt er ook voedingsadvies. Deze is als volgt:

.

Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm betreft Aanvullend diervoeder. Dit is voeding specifiek voor Cavia, Chinchilla, Fret, Hamster, Muis, Rat.

Trixie Hooiruif Hangend Met Deksel 25 x 12 x 18 cm bestaat uit de analytische bestandsdelen:

en toevoegingsmiddelen:

Zie productomschrijving.