1. knaagdierenvoer
  2. Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg

Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg

5/5

Op zoek naar knaagdierenvoer voor jouw knaagdier? Verwen je knaagdier met Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg. Kom hier alles te weten over Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg door de beschrijving te lezen en de specificaties te bekijken. Heb jij een konijn, cavia, hamster of ander knaagdier? Bekijk goed of Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg voor jouw knaagdier.


Specificaties Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg

Merk

Hopper

Gewicht

10.25 kg

Leeftijd dier

Elke levensfase

Voedingsadvies

Zorg dat jouw konijn altijd over vers water, groente, fruit en hooi beschikt. Afhankelijk van de grote en het gewicht van jouw konijn voer je dagelijks tussen de 30 en 70 gram HOPPER SELECTIVE konijnenvoer.

Soort diervoeder

Aanvullend diervoeder

Type knaagdier

Cavia

Toevoegingsmiddelen

Zie productomschrijving

Analytische bestandsdelen

simple

Omschrijving van Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg

HOPPER SELECTIVE PLUS is het ideale konijnenvoer voor alle rassen, of het nu gaat om dwergkonijnen of reuzenkonijnen. Dit voer zorgt voor een evenwichtige en volledige voeding, waardoor jouw konijn alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Naast het feit dat het voeren van HOPPER SELECTIVE PLUS zorgt voor een gezonde en gebalanceerde voeding, biedt dit voer ook talloze andere voordelen. Het helpt bijvoorbeeld om de tanden van het konijn op natuurlijke wijze af te slijten, dankzij de toevoeging van ruwe vezels. Bovendien is dit voer zeer smakelijk, waardoor jouw konijn er zeker van zal smullen. Om ervoor te zorgen dat jouw konijn optimaal kan genieten van HOPPER SELECTIVE PLUS, is het belangrijk om altijd voldoende hooi en vers water ter beschikking te stellen. Op deze manier kan jouw konijn zelf bepalen wanneer en hoeveel hij wil eten. Met een hoeveelheid van maar liefst 10 kg, ben je bovendien verzekerd van voldoende voer om jouw konijn langdurig te kunnen verwennen.

Veelgestelde vragen over Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg

Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg heeft een gewicht van 10.25 kg.

Bekijk goed of de voeding die je koopt geschikt is voor de leeftijd van jouw dier. Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg is geschikt voor Elke levensfase.

Met de aankoop van Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg komt er ook voedingsadvies. Deze is als volgt:

Zorg dat jouw konijn altijd over vers water, groente, fruit en hooi beschikt. Afhankelijk van de grote en het gewicht van jouw konijn voer je dagelijks tussen de 30 en 70 gram HOPPER SELECTIVE konijnenvoer..

Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg betreft Aanvullend diervoeder. Dit is voeding specifiek voor Cavia.

Hopper Selective Konijnenvoer 10 kg bestaat uit de analytische bestandsdelen:

simple

en toevoegingsmiddelen:

Zie productomschrijving.