1. knaagdierenvoer
  2. Pets Own Choice Hooi

Pets Own Choice Hooi

5/5

Op zoek naar knaagdierenvoer voor jouw knaagdier? Verwen je knaagdier met Pets Own Choice Hooi. Kom hier alles te weten over Pets Own Choice Hooi door de beschrijving te lezen en de specificaties te bekijken. Heb jij een konijn, cavia, hamster of ander knaagdier? Bekijk goed of Pets Own Choice Hooi voor jouw knaagdier.


Specificaties Pets Own Choice Hooi

Merk

Pets own choice

Gewicht

5.05 kg

Leeftijd dier

Voedingsadvies

Soort diervoeder

Type knaagdier

Cavia, Chinchilla, Fret, Hamster, Muis, Rat

Toevoegingsmiddelen

Analytische bestandsdelen

Omschrijving van Pets Own Choice Hooi

Pets Own Choice Hooi is de ultieme keuze voor jouw geliefde konijn, cavia of ander knaagdier. Dit belangrijke ruwvoeder is een onmisbaar onderdeel van hun dieet en zorgt voor een gezonde spijsvertering en gebit. Met een gewicht van 6 x 1 kg, krijg je voldoende hooi om jouw huisdieren te voorzien van hun dagelijkse behoeften. Ons hooi wordt zorgvuldig geselecteerd uit de beste kwaliteit graslanden en is rijk aan essentiële voedingsstoffen en vezels. Het helpt bij het bevorderen van een goede darmgezondheid, het voorkomen van verstopping en het ondersteunen van een gezonde gewichtsbeheersing. Bovendien stimuleert het kauwen op dit hooi de natuurlijke slijtage van de tanden, waardoor tandproblemen worden voorkomen. Pets Own Choice Hooi is niet alleen gezond, maar ook heerlijk van smaak. Jouw knaagdieren zullen genieten van de sappige, groene en aromatische hooistengels. Het is een geweldige manier om hun natuurlijke voedingsbehoeften te vervullen en hen te voorzien van langdurig kauwplezier. Bovendien is het hooi stofvrij en vrij van schadelijke toevoegingen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de beste kwaliteit voor jouw huisdieren. Voed jouw konijnen, cavia's en andere knaagdieren met Pets Own Choice Hooi en geef ze de voeding.

Veelgestelde vragen over Pets Own Choice Hooi

Pets Own Choice Hooi heeft een gewicht van 5.05 kg.

Bekijk goed of de voeding die je koopt geschikt is voor de leeftijd van jouw dier. Pets Own Choice Hooi is geschikt voor .

Met de aankoop van Pets Own Choice Hooi komt er ook voedingsadvies. Deze is als volgt:

.

Pets Own Choice Hooi betreft . Dit is voeding specifiek voor Cavia, Chinchilla, Fret, Hamster, Muis, Rat.

Pets Own Choice Hooi bestaat uit de analytische bestandsdelen:

en toevoegingsmiddelen:

.