1. knaagdierenvoer
  2. Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg

Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg

5/5

Op zoek naar knaagdierenvoer voor jouw knaagdier? Verwen je knaagdier met Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg. Kom hier alles te weten over Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg door de beschrijving te lezen en de specificaties te bekijken. Heb jij een konijn, cavia, hamster of ander knaagdier? Bekijk goed of Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg voor jouw knaagdier.


Specificaties Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg

Merk

Grevers Voeders

Gewicht

20 kg

Leeftijd dier

Elke levensfase

Voedingsadvies

Gemengd konijnenvoer is geschikt voor jonge en oude konijnen van alle rassen. Jonge konijnen kunnen vanaf het mee-eten met de voedster met deze voeding worden verzorgd. Bij gemengde voeding is het raadzaam om dagelijks een hoeveelheid voer aan de konijnen te verstrekken die geheel wordt opgegeten zodat wordt voorkomen dat de dieren selectief gaan eten. Zorg altijd voor fris hooi en voor onbeperkt vers drinkwater.

Soort diervoeder

Volledig diervoeder

Type knaagdier

Konijn

Toevoegingsmiddelen

Vitamine A20.000 IE/kg
Vitamine D33.000 IE/kg
Calcium10,1g/kg
Fosfor5,0g/kg
Vitamine E50mg/kg
Selenium0,10mg/kg
Koper6mg/kg
IJzer17mg/kg
Natrium3,0g/kg
MagnesiumN.v.t.
Zink25mg/kg
Jodium0,8 mg/kg
Cobalt0.9 mg/kg
Mangaan25mg/kg

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit10,7% Ruw vet2,5% Ruwe celstof10,3% Ruw as7,4%

Omschrijving van Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg

Gemengd konijnenvoer met gedroogde wortel en rode bietenbolletjes is een fantastische voedingsoptie voor alle rassen konijnen. Naast het verstrekken van voldoende goed ruwvoer, biedt dit voer een complete maaltijd voor je geliefde huisdier. Het voer is samengesteld met een verscheidenheid aan ingrediënten, zoals granen, gedroogde groenten en geperste korrels, die rijk zijn aan essentiële vitaminen, mineralen en vezels. Wat dit konijnenvoer echt bijzonder maakt, is de toevoeging van natuurlijke kleuren. De kleurige extrudaten, die vrij zijn van kunstmatige kleurstoffen, voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan het voer, maar bieden ook een extra bron van voedingsstoffen. Bovendien is de fijne structuur van het voer speciaal ontwikkeld om geschikt te zijn voor dwergkonijnen, zodat zij zonder problemen kunnen genieten van deze heerlijke maaltijd. Met Gemengd konijnenvoer met gedroogde wortel en rode bietenbolletjes geef je je konijn een gebalanceerde voeding, die niet alleen lekker is, maar ook zorgt voor een goede gezondheid en welzijn. Dit voer is verpakt in een handige 20kg zak, zodat je genoeg voorraad hebt om je konijn gedurende lange tijd te voeden. Verwen je konijn vandaag nog met dit hoogwaardige voer en zie hoe het geniet van de smaakvolle mengeling van voedzame ingredië.

Veelgestelde vragen over Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg

Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg heeft een gewicht van 20 kg.

Bekijk goed of de voeding die je koopt geschikt is voor de leeftijd van jouw dier. Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg is geschikt voor Elke levensfase.

Met de aankoop van Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg komt er ook voedingsadvies. Deze is als volgt:

Gemengd konijnenvoer is geschikt voor jonge en oude konijnen van alle rassen. Jonge konijnen kunnen vanaf het mee-eten met de voedster met deze voeding worden verzorgd. Bij gemengde voeding is het raadzaam om dagelijks een hoeveelheid voer aan de konijnen te verstrekken die geheel wordt opgegeten zodat wordt voorkomen dat de dieren selectief gaan eten. Zorg altijd voor fris hooi en voor onbeperkt vers drinkwater..

Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg betreft Volledig diervoeder. Dit is voeding specifiek voor Konijn.

Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren 20kg bestaat uit de analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit10,7% Ruw vet2,5% Ruwe celstof10,3% Ruw as7,4%

en toevoegingsmiddelen:

Vitamine A20.000 IE/kg
Vitamine D33.000 IE/kg
Calcium10,1g/kg
Fosfor5,0g/kg
Vitamine E50mg/kg
Selenium0,10mg/kg
Koper6mg/kg
IJzer17mg/kg
Natrium3,0g/kg
MagnesiumN.v.t.
Zink25mg/kg
Jodium0,8 mg/kg
Cobalt0.9 mg/kg
Mangaan25mg/kg.