1. knaagdierenvoer
  2. Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023

Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023

5/5

Op zoek naar knaagdierenvoer voor jouw knaagdier? Verwen je knaagdier met Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023. Kom hier alles te weten over Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023 door de beschrijving te lezen en de specificaties te bekijken. Heb jij een konijn, cavia, hamster of ander knaagdier? Bekijk goed of Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023 voor jouw knaagdier.


Specificaties Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023

Merk

Merkloos / Sans marque

Gewicht

4.50 kg

Leeftijd dier

Voedingsadvies

Soort diervoeder

Type knaagdier

Cavia, Chinchilla, Fret, Muis, Rat

Toevoegingsmiddelen

Analytische bestandsdelen

Omschrijving van Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023

Dit verse hooi van 4,5 kg is speciaal ontwikkeld als voeding voor konijnen en andere knaagdieren. Het wordt direct vanaf de boerderij geleverd en is afkomstig van het land in de zomer van 2023. Dit betekent dat het hooi vers en onbewerkt is, waardoor het de ideale voedingsbron is voor jouw huisdieren. Het verse hooi is van uitstekende kwaliteit en is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het vrij is van onkruid. Hierdoor ben je verzekerd van een puur en gezond product voor jouw konijnen en cavia's. Hooi speelt een belangrijke rol in de spijsvertering van deze dieren en voorziet hen van de nodige vezels en voedingsstoffen. Met dit verse hooi van de boerderij bied je jouw knaagdieren een natuurlijke en gezonde voedingsbron. Het is een must-have voor iedereen die de gezondheid en het welzijn van zijn huisdieren op de eerste plaats zet. Verwen jouw konijnen en cavia's met dit heerlijke hooi en zie hoe ze genieten van een voedzame maaltijd.

Veelgestelde vragen over Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023

Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023 heeft een gewicht van 4.50 kg.

Bekijk goed of de voeding die je koopt geschikt is voor de leeftijd van jouw dier. Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023 is geschikt voor .

Met de aankoop van Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023 komt er ook voedingsadvies. Deze is als volgt:

.

Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023 betreft . Dit is voeding specifiek voor Cavia, Chinchilla, Fret, Muis, Rat.

Hooi 4.5 kg vers hooi direct van de boerderij konijnenvoer knaagdieren goede kwaliteit 2023 bestaat uit de analytische bestandsdelen:

en toevoegingsmiddelen:

.