1. knaagdierenvoer
  2. Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram

Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram

5/5

Op zoek naar knaagdierenvoer voor jouw knaagdier? Verwen je knaagdier met Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram. Kom hier alles te weten over Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram door de beschrijving te lezen en de specificaties te bekijken. Heb jij een konijn, cavia, hamster of ander knaagdier? Bekijk goed of Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram voor jouw knaagdier.


Specificaties Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram

Merk

Barni

Gewicht

3 kg

Leeftijd dier

Voedingsadvies

Soort diervoeder

Type knaagdier

Cavia, Hamster, Muis, Rat

Toevoegingsmiddelen

Analytische bestandsdelen

Omschrijving van Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram

Met Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem kunt u uw konijn of knaagdier verwennen met heerlijk geurend hooi. Dit hooi is niet zomaar hooi, want we hebben er speciale kruiden aan toegevoegd om het nog aantrekkelijker te maken voor uw huisdier. Het is een ware traktatie voor hun zintuigen! Hooi is niet alleen lekker, het heeft ook een belangrijke functie voor de gezondheid van uw dier. Het is namelijk een bron van vezels, die essentieel zijn voor een goede spijsvertering. Daarom is het belangrijk om uw konijn of knaagdier altijd toegang te geven tot voldoende hooi. Met Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem zorgt u ervoor dat uw huisdier niet alleen gezond blijft, maar ook geniet van een heerlijke smaakbeleving. Barn-i Kruidenhooi is verkrijgbaar in handige verpakkingen van 500 gram, zodat u altijd voldoende voorraad heeft. U kunt kiezen uit vijf verschillende smaken, zodat er altijd een variant is die uw huisdier zal waarderen. Verwen uw konijn of knaagdier met Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem en zie hoe ze smullen van deze smakelijke traktatie. Uw huisdier verdient toch alleen het allerbeste?

Veelgestelde vragen over Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram

Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram heeft een gewicht van 3 kg.

Bekijk goed of de voeding die je koopt geschikt is voor de leeftijd van jouw dier. Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram is geschikt voor .

Met de aankoop van Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram komt er ook voedingsadvies. Deze is als volgt:

.

Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram betreft . Dit is voeding specifiek voor Cavia, Hamster, Muis, Rat.

Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardenbloem 6x 500 gram bestaat uit de analytische bestandsdelen:

en toevoegingsmiddelen:

.